Thuisverpleging

U bent patiënt of familielid van een zorgbehoevende en op zoek naar een thuisverpleegkundige voor korte of lange periode?

U heeft een wondprobleem (chronische of gecompliceerde wonde) en u wenst advies of gespecialiseerde wondzorg, neem dan contact op via onderstaande gegevens en we werken samen een regeling uit om aan uw zorgnood te kunnen voldoen. De wondzorg kan in overleg met uw huisarts en/of thuisverpleegkundige aangepast worden.

Mijn regio voor de thuisverpleging en de wondzorg is vrij groot: Heist-op-den-berg en omstreken, Rotselaar en aanpalende gemeenten, Aarschot, Haacht en omstreken, Mechelen en omstreken, …
Ik werk eveneens samen met verschillende zelfstandige thuisverpleegkundigen waardoor u naar de juiste persoon doorverwezen kan worden in functie van uw wensen en woonplaats.

U bent professionele zorgverlener of een vereniging:

Wondzorgspecialist

Mijn doel is om zorgproblemen multidisciplinair aan te pakken. Samen kunnen we de zorg verlenen die nodig is en op een wetenschappelijk en economisch verantwoorde wijze. Elke discipline of expertise is een aanvulling in het geheel waarbij we allen streven naar het welzijn van de patiënt en zijn familieleden.

Doorverwijzingen van patiënten kan u telefonisch, per email, of per fax bezorgen.

Indien u een zorgprobleem wenst voor te leggen betreffende de wondzorg kan u steeds vragen, met eventueel een foto, per email sturen aan tiny.coremans@gmail.com.

In dringende gevallen ben ik meestal bereikbaar op het nummer 0474 78 94 66.

Indien u geïnteresseerd bent in opleidingen en bijscholingen, verwijs ik u door naar de pagina Expertise, coaching en opleidingen.